Du er her

Formiddags-workshops

Hver workshop arbejder med forskellige udtryksformer. Her, og på næste side, kan du læse om de enkelte workshops. Ved afslutningskoncerten fredag aften vil de fleste hold optræde med mindst ét nummer fra ugens øvelser. På mange af holdene vil der være et begrænset antal deltagere. På tilmeldingen skal du vælge et alternativ, hvis du ikke kan få din 1. prioritet.

Gospel Kor

For dig der elsker at synge. Her arbejder vi med gospelsange, også på engelsk. Du behøver ikke den store erfaring.


Rytmisk Band

Spiller du på et instrument, og vil du gerne spille sammen med andre, eller vil du gerne være forsanger i et band, så har du muligheden. I Rytmisk band vil du få undervisning i sammenspil og også få nogle tips og tricks til dit eget instrument i en sammenspilssituation.

Medbring gerne dit eget instrument. (Dette er dog på eget ansvar.)

Husk at skrive på tilmeldingen i kommentarfeltet, hvilket instrument du spiller, og hvor mange år du har spillet. Så sammensætter vi bands, hvor vi tager hensyn til instrumenter og erfaring.


Rytmisk blæser-gruppe

Hvis du spiller på et blæser-instrument kan du vælge denne workshop. Her arbejder vi med flerstemmige arrangementer. Når vi har lært nogle arrangementer spiller vi sammen med ét af de rytmiske bands.