Musikudgivelser

Musikproduktioner

LM Musik er musikproducent og pladeselskab, som ønsker at støtte mindre bands og solister med at udgive deres musik.

Vi yder rådgivning, stiller studiefaciliteter og eventuelt økonomi til rådighed. Går du med en drøm om at udgive din egen musik skal du måske lave en aftale med LM Musik.

LM Musik kan f.eks. tage sig af

  • supervision i sangskrivnings-fasen
  • at producere dine sange
  • al optagelse eller noget af den
  • mixning og mastering
  • upload til streamingsmedier
  • trykning af LP-er/CD-er
  • indhentning af tilladelser
  • markedsføring

Så hvis du har drømmen og materialet, så send en ansøgning så vi kan se potentialet. Se ansøgnings-skema hér.

Kontakt musikkonsulenten hvis du vil høre nærmere.

Herunder kan du se nogle af de seneste CD-udgivelser som LM musik har støttet eller produceret. Nogle af produktionerne er også udgivet på iTunes og Spotify.

Nyeste udgivelser

Hjemvendt cover_final
På EP-en er der 5 pop-rock-fortolkninger af sange som Jesus Det Eneste og O Tænk Hvor Stort samt 1 ny sang, som bandets pianist, David Skarsholm, har skrevet. Arrangementerne er kreative og budskabet tydeligt. Et flot udspil til den danske kristne musikscene.
cover spuare2
Albummet består af 10 fortolkninger af kendte sange og salmer som ”Ingen er så tryg i fare”, ”Jesus det eneste” og ”Kun en dag”. Orkesteret ”A Hymn for Lily” består af uddannede musikere, og stilen er et eksperimenterende folk-univers med jazzede tendenser.
SBF_node-pdf
Sangbogen indeholder 30 sange til juniorer, 20 kendte lovsange og 10 nyskrevne. Juniorerne har selv haft stor indflydelse på valget af sange. Alle sange er indspillet og kan købes på USBnøgle til brug i klubben eller derhjemme.
Forside-Juletid
Sangbogen indeholder 30 sange, nogle velkendte men også mange nye sange, som især børn og juniorer vil kunne tage til sig. 21 af sangene i Juletid er indspillet på en CD, så man kan høre dem og på den måde lære dem at kende.

Tidligere udgivelser

Tidligere
Næste

Klik på billederne for at læse mere

Menu