En hel uge fyldt med musik

Hvad hvis vi fortæller dig, at det er muligt, at bruge en hel uge på at spille musik, synge eller lave drama? Og hvad hvis vi fortæller, at du kan gøre det sammen med en masse unge, der også synes, at det lyder for fedt?

Musiklejr er for dig, der skal i 5. klasse efter sommerferien og endnu ikke er blevet 20, og som har lyst til at dyrke musik på fuldt skrald i en hel uge. Uanset om du er begynder på dit instrument eller om du har spillet i mange år, har musiklejren en flok kompetente ledere, der vil give udfordringer, som passer til dig. Du får lov til at bruge det, du kan, sammen med andre.

På musiklejr stiler vi efter et højt niveau, og vi knokler løs i ugen for at nå i mål til en stor koncert den sidste dag – men vi går også op i, at have det alt for hyggeligt samtidig med. Så vi har proppet ugen med skøre indslag og crazy ledere, der gør alt for, at det bliver den sjoveste lejr nogensinde – hvert år.

Lejren 2024 begynder søndag den 14. juli, hvor man skal komme mellem kl. 16 og kl. 16.45. Det er muligt at tage offentlig transport fra Bornholm og Jylland sammen med en leder – mere info i facebookgruppen Musiklejr.

Lejren i år afsluttes med en koncert den 20. juli klokken 13.30, hvor forældre, søskende og alle der har lyst er velkomne.

Tilmelding åbner 1. februar 2024.

Tilmelding

SKJULT INDTIL TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR

Dato

I årene 2023 til og med 2025 bliver musiklejren afholdt i uge 29. I 2024 er datoerne 14-20 juli.

Sted

2023: Luthersk Missions Højskole, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød. Cirka hvert tredje år skifter vi landsdel.

Aldersgruppe

For dig der er fyldt 11 år
og endnu ikke blevet 20 år.

Priser

800,- ved tilmelding inden påske
1000, ved tilmelding efter påske
100,- i rabat hvis man deltager på Ung Uge på Virksund i år

Workshops

Workshop og andet indhold

Blandt de tilbud vi har, er der:

Gospelkor, rytmisk sammenspil, solosang, drama og blæsergruppe. Selvfølgelig foregår der også mange andre og mere almindelige lejraktiviteter f.eks. lejrbål, sport, løb, hygge, festaften, bibeltimer og andagter m.m., alt sammen ledet af kompetente unge ledere heriblandt musikere, teologistuderende og musiklærere.

Du skal bl.a. deltage i to daglige workshops, én om formiddagen og én anden om eftermiddagen. Hver workshop arbejder med forskellige udtryksformer. Ved afslutningskoncerten fredag aften vil de fleste hold optræde med mindst ét nummer fra ugens øvelser.

Aldersinddeling

Til bibeltimer og aftenarrangementer er deltagerne fordelt i disse 3 grupper:

  • Betweens, der skal i 5. eller 6. klasse efter sommerferien.
  • Teens, der skal i 7., 8. eller 9. klasse efter sommerferien.
  • Seniorer, der skal i 10. eller andet efter sommerferien.
Tilmelding
Aldersinddeling

SKJULT INDTIL TILMELDING ÅBNER 1. FEBRUAR