MUSIKLEJR 2023-2025

Lejrens dato

De næste 3 år er Musiklejren i uge 29. Ca. hvert tredje år skifter vi landsdel

Sted
Luthersk Missions Højskole, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød

Aldersgruppe
For dig der er fyldt 11 år og endnu ikke blevet 20 år

Indhold
Hvad hvis jeg fortæller dig, at det er muligt, at bruge en hel uge på at spille musik, synge eller lave drama? Og hvad hvis jeg fortæller, at du kan gøre det sammen med en masse unge, der også synes, at det lyder for fedt?

Musiklejr er for dig, der skal i 5. klasse efter sommerferien og endnu ikke er blevet 20, og som har lyst til at dyrke musik på fuldt skrald i en hel uge. Uanset om du er begynder på dit instrument eller om du har spillet i mange år, har musiklejren en flok kompetente ledere, der vil give udfordringer, som passer til dig. Du får lov til at bruge det, du kan, sammen med andre.

På musiklejr stiler vi efter et højt niveau, og vi knokler løs i ugen for at nå i mål til en stor koncert den sidste dag – men vi går også op i, at have det alt for hyggeligt samtidig med. Så vi har proppet ugen med skøre indslag og crazy ledere, der gør alt for, at det bliver den sjoveste lejr nogensinde – hvert år. 

Workshop og andet indhold
Blandt de tilbud vi har, er der:

Gospelkor, rytmisk sammenspil, solosang, drama og blæsergruppe. Selvfølgelig foregår der også mange andre og mere almindelige lejraktiviteter f.eks. lejrbål, sport, løb, hygge, festaften, bibeltimer og andagter m.m., alt sammen ledet af kompetente unge ledere heriblandt musikere, teologistuderende og musiklærere.

Du skal bl.a. deltage i to daglige workshops, én om formiddagen og én anden om eftermiddagen. Hver workshop arbejder med forskellige udtryksformer. Ved afslutningskoncerten fredag aften vil de fleste hold optræde med mindst ét nummer fra ugens øvelser.

Aldersinddeling
Til bibeltimer og aftenarrangementer er deltagerne fordelt i disse 3 grupper:

Betweens, der skal i 5. eller 6. klasse efter sommerferien
Teens, der skal i 7., 8. eller 9. klasse efter sommerferien
Seniorer, der skal i 10. eller andet efter sommerferien 

 

Menu