LM Musik udgiver en EP med det danske lovsangsband HJEMVENDT, der har rødder i Luthersk Mission. På albummet er der 5 pop-rock-fortolkninger af sange som Jesus Det Eneste, Jeg Har En Ven og O Tænk Hvor Stort samt 1 ny sang, Dybe Rødder, som bandets pianist, David Skarsholm, har skrevet.

Genremæssigt bevæger HJEMVENDT sig hovedsageligt væk fra den danske mainstream-lovsang. Arrangementerne er kreative, det musikalske udtryk er pågående og budskabet tydeligt og albummet er et frisk udspil til den danske kristne musikscene.

 

Hvorfor kalder de unge musikere sig HJEMVENDT?

 

Sådan siger de selv på deres Facebookside: Navnet rummer en dobbeltbetydning: Som kristne er vi allerede vendt hjem i kraft af vores frelse ved Jesus Kristus. Samtidig ønsker vi at leve vores liv vendt mod det hjem, hvor vi engang skal bo med vores himmelske far. Som Guds børn lever vi hver dag midt i denne dobbelthed: På den ene side allerede trygge i Guds favn – på den anden side altid i en længsel mod det, som en dag skal komme. Vores bøn er, at hvert eneste ord vi synger, og hver eneste tone vi spiller, må være en lovsang til den Gud, som forlod sit eget hjem for at føre os ud af hjemløsheden.

Vi er vendt mod vores hjem – vi er allerede vendt hjem – vi er HJEMVENDT!

Debutalbummet er produceret af bandet selv, optaget og mixet af musikkonsulent Christian Engmark og udgivet på LM Musiks eget pladeselskab.

Det kan høres på alle streamingsmedier fra fredag d. 29. januar.