I december 2018 var A Hymn for Lily i studiet første gang for at indspille musikken til deres kommende album. Efter en opfølgende studiedag, hvor der blev kræset lidt ekstra for vokalen og bassen, er indspilningerne nu færdige. Det blev til 10 sange i alt, og de kom vidt omkring fra Lina Sandell, til en engelsk folkemelodi, til gamle salmer og frem til nyere salmer og andet derimellem. 

Bassist og orkesterleder Benjamin Møller Kirketerp udtaler:

 

“Vi er alle super glade for resultatet, og i løbet af vores session ramte vi nogle nye og spændende arrangementer af sangene. Det har været super spændende at høre, hvordan sangene har fundet en fælles lyd og samhørighed. Men selvom musikken har fået denne samhørighed, har vi fået indspillet bredt fra en klaverballade til helt groovy arrangementer, storladne sektioner og over i det helt intime. Jeg er som orkesterleder rigtig glad, og glæder mig til at dele musikken med verden. Lige nu arbejder vi på, ud over at færdiggøre pladen, at få booket release koncerter. Det går som planlagt, og i kan følge med på vores Facebookside og se hvor og hvornår vi spiller”

 

Den endelige dag for release er endnu ikke fastsat, men pladen udkommer i løbet af juli måned.

Mere information om bandet kan findes på deres Facebookside, hvor de løbende opdaterer i processen med at færdiggøre pladen.